US/Global

Een succesvolle luchthaven met efficiënte planning

Lees hoe London City Airport efficiëntie en werknemersbetrokkenheid stimuleert met een strakke personeelsplanning
Tevreden werknemers
600
Minder tijd kwijt aan plannen
50%
Responsrate op interne enquêtes
80%

 
 
 

Een succesvolle luchthaven met efficiënte planning

 
Een kleine maar zeer bloeiende luchthaven die zich bevindt in het centrum van Londen, genaamd London City Airport, staat bekend om haar snelheid en efficiëntie. Met maar 30 minuten omlooptijd behoort ze tot de snelste in Europa. De gemiddelde passagier heeft na aankomst op de luchthaven maar 13 minuten nodig om zijn of haar gate te bereiken, wat zeker geen slechte prestatie is voor een luchthaven in het centrum van een van de grootste steden ter wereld. 

 

Verhoogde productiviteit 

Met maar liefst 600 medewerkers die actief zijn binnen het bedrijf, is het essentieel dat het vliegveld ervoor zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn, en dit is waar Quinyx London City Airport bij helpt. De communicatie bij de luchthaven was, met inconsequentie communicatie en handmatige werkroosters, niet effectief genoeg.

Dankzij Quinyx zijn ze nu veel efficiënter: met Quinyx is de tijd die de luchthaven besteedt aan het maken en beheren van roosters met 50% verminderd. Ze gebruiken Quinyx nu om de roosters van hun werknemers via de cloud en mobiele apparaten te beheren, en hebben de handmatige processen achter zich gelaten. Werknemers maken nu gebruik van de app op hun telefoon om hun roosters te beheren en hun beschikbaarheid door te geven.
 

Werknemersbetrokkenheid

Sinds London City Airport Quinyx is gaan gebruiken om met hun personeel te communiceren, is de betrokkenheid van medewerkers verdubbeld. Ze verzenden nu hun jaarlijkse medewerkersonderzoek via Quinyx en hebben een respons van 80% ontvangen - meer dan twee keer zoveel als voorheen. 

Dit wordt bevestigd door de medewerkers zelf, die blij zijn met Quinyx vanwege de flexibiliteit die het hen biedt. Aviation Security Officer, Belynda Maquis-Mondesir, geeft aan dat sinds ze Quinyx gebruikt, ze het gevoel heeft alles onder controle te hebben. 

"Quinyx heeft een enorme impact op mijn leven," zegt ze. "Sinds we het gebruiken heb ik geen verjaardag, jubileum of familieuitjes meer gemist. Het is onmogelijk om te omschrijven hoe waardevol dat is." 
Sinds we Quinyx gebruiken, zetten we onze planningen veel sneller in elkaar. De tijd die we nodig hebben om een rooster te creëren is met 50% verminderd.

Michelle Truss

HR Airside Business Partner voor London City Airport

Meer weten?

Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan nemen we binnenkort contact met je op voor een gratis demo.